Spring naar inhoud

Da Vinci College

logo davinci

Educatie voor volwassenen


Het Da Vinci College Educatie geeft scholing, trainingen en cursussen aan volwassenen met verschillende achtergronden, opleidingen en niveaus. U kunt bij ons cursussen Inburgeren en Nederlands als tweede taal volgen. Heeft u moeite met Nederlands of wilt u beter leren rekenen? Volg dan een cursus voor laaggeletterden. 

Inburgering 

Moet u een inburgeringscursus volgen? Het Da Vinci College Educatie biedt scholing die u voorbereidt op het inburgeringsexamen. U leert de Nederlandse taal en u leert over wonen en werken in Nederland. Het Da Vinci College heeft het certificaat Keurmerk Inburgeren en is aangesloten bij Blik op Werk. 


De scholing wordt gegeven in aparte groepen. Onderstaand een overzicht. 

Alfabetisering 

Anders Alfa

Laagopgeleide inburgeraars

Middenopgeleide inburgeraars

Hoopopgeleide inburgeraars

Oriëntatie op de Nederlandse Arbeidsmarkt (ONA) wordt als aparte module aangeboden. 

Voor meer informatie en aanmelden klik hier.


Nederlands als tweede taal

Wilt u de Nederlandse taal leren? En is Nederlands niet uw moedertaal en bent u niet inburgeringsplichtig? Dan kunt u (beter) Nederlands leren lezen, schrijven en spreken tijdens onze cursus Nederlands als tweede taal. De cursussen zijn geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Voor meer informatie en aanmelden klik hier.

Staatsexamen NT2

Bent u van plan te gaan werken op mbo-, hbo- of universitair niveau? Heeft u in uw thuisland al een hogere beroepsopleiding of universitaire studie afgerond of wilt u in Nederland gaan studeren? Dan kunt u bij het Da Vinci College Educatie een cursus volgen die u voorbereidt op het Staatsexamen NT2. U leert Nederlands op een hoger niveau en bent zo goed voorbereid op de Nederlandse arbeidsmarkt. Het Da Vinci College heeft het certificaat Keurmerk Inburgeren en is aangesloten bij Blik op Werk. Voor meer informatie en aanmelden klik hier.Laaggeletterden

De basiscursussen van het Da Vinci College Educatie zijn bedoeld voor volwassenen die beter willen worden in Nederlands, rekenen of het omgaan met computers. Omdat ieders achtergrond anders is, krijgt iedere deelnemer een eigen lesprogramma. We stemmen de cursus dus echt af op uw niveau en wensen. Voor meer informatie en aanmelden klik hier.


Contact


ROC Da Vinci College

T 088-657 22 33

www.davinci.nl/educatie